07-01-08

Eerste dag in 2008!

Na 2 weekjes vakantie was het vandaag weer tijd om naar onze klas te komen. We begonnen de dag rustig met een gesprekje over wat we allemaal tijdens de vakantie gedaan hadden en wat er allemaal was gebeurd. Veel leuke dingen, bij sommige wat triestere dingen.
Manon vertelde over haar skivakantie en Loïc ook. Marvin was naar de film geweest en naar de Samson en Gert Kerstshow, Jonathan woont in een nieuw huisje en Manon en Luna zijn net als Gaëtan en Lise naar zee geweest. Jasmine is ook naar de bioskoop en geweest en ook Anna had een film gezien. Hadaya had een baby-born pop gekregen net dezelfde als Anna ....Iedereen had zoveel te vertellen.
Pooh winter
Nadat het meeste was verteld, gingen we aan het werk. Er werd gerekend en dictee gedaan. Ook de taakjes van de week werden veranderd en de nieuwe weerman "Loïc" vertelde ons welke dag het was, net zoals die van morgen, overmorgen, gisteren en eergisteren. We lazen in ons nieuw leesboekje en het nieuwe woord "jas" werd aangebracht. Meteen leerden we de "j" ook schrijven. Voor de eerste keer dit schooljaar schreven we zelf ons huiswerk in de agenda. Dit zullen we vanaf nu elke keer zelf doen. In de namiddag leerden we een gedicht over een sneeuwman. En het laatste uurtje van de dag werkten we aan een nieuw contractwerk met als thema "de winter". Zoals jullie kunnen lezen was het al een eerste drukke dag ...

22:00 Gepost door Juf Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.